fbpx

Szakmai tanácsadás

Szakmai tanácsadás

Egy ablak vagy bejárati ajtó stílusának kiválasztásakor szakmai tanácsaink nagy segítséget szoktak jelenteni ügyfeleink számára.

Legfőképpen a funkcionalitást, az ideális ablakfajta kiválasztását, a leggazdaságosabb megoldást vagy az üvegméret megválasztását szoktuk átbeszélni, hisz tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Önnel.

Ügyfeleinknek szeretnénk a legjobb megoldást biztosítani, a megrendelést és a beépítést követően sem „engedjük el a kezét”, fontos és hasznos tanácsokkal látjuk el, hogy nyílászárója kiállja az idő próbáját.

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET

A TERMÉSZETES FA NYÍLÁSZÁRÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

Odafigyelő tervezéssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló fa, illetve alumínium-fa nyílászárókat gyártunk 100% magyar gyártói háttérrel.

Fa nyílászárók

Különösen nagy figyelmet fordítunk a faanyag megválasztására, az üveg, a vasalatok, valamint a felületkezelő anyag minőségére. Magas műszaki tartalom, a kiváló hő- és hangszigetelés, valamint a hosszú élettartam alapvető szempontok a gyártás során, hisz tudjuk: a nyílászáró kiválasztása egy hosszútávú befektetés.

Alu-Fa nyílászárók

Az Alu-Fa nyílászáró kívül letisztult, minimalista alumínium anyag egy egyedi megjelenéssel, míg belül a meleg, természetes faanyag elegáns és kellemes hangulattal ékesíti otthonát. A gondos gyártásnak és a precíz tervezésnek köszönhetően Alu-Fa ablakaink kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, ami garantálja a magas élettartamot. 

Kérdése lenne? Bizonytalan a döntést illetően?

Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően korrekt és szakmailag alátámasztott megoldást nyújtunk minden igényére. 

REFERENCIÁINK

Legújabb projektjeink

Tekintse meg legújabb munkáinkat, melyet maximális odafigyeléssel és megrendelőink legnagyobb megelégedésére örömmel mutatunk be.

Balafonfüred

Balafonfüred

Új építésű ház, modern harmónikaajtók.

Nagyvázsony

Nagyvázsony

Bejárat ajtó gyártási folyamatban

Dörgicse

Dörgicse

Előtéri bejárati ajtó, veranda és ablak gyártás, telepítés

Balatonalmádi

Balatonalmádi

Tolóajtók, valamint komplett nyílászáró gyártás és beépítés.

TOVÁBBI

Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Az árajánlatkérést minden esetben egy helyszíni felmérés követ, tapasztalt munkatársaink szakértő javaslatokkal látják el Önt.

Nyílászáró beépítés

Beépítést végző kollégáink a gyártási folyamatban is részt vesznek, ismerik a terméket, annak adottságait.

Nyílászáró csere

Az Abawood teljeskörű szolgáltatást nyújt a felméréstől a beépítésig, hogy otthona energiatakarékosabb legyen.

Otthonfelújítási támogatás

A kormány által kínált Otthonfelújítási Támogatás kihagyhatatlan lehetőség számtalan családnak.

Garancia vállalásunk

Termékeinkre 5 év (+3 év kiterjesztett) garanciát vállalunk minden általunk gyártott és beépítettt ablakra.