fbpx

Rólunk

+ 0
év tapasztalat
abawood

A természetes fa nyílászárók gyártója

Több, mint 20 év asztalosipari és építőipari tapasztalattal és gondos, precíz munkával garantáljuk azt, hogy otthona éke és értéke lesz az újonnan beépített nyílászáró.

A 100%-ban MAGYAR TULAJDONÚ ABAWOOD 1000 m2-es gyártói csarnokkal, a legmodernebb gyártósorral, szabványos minőségellenőrzéssel és saját beépítő/kivitelező csapattal a legideálisabb megoldásokat tudjuk biztosítani.

Több, mint 20 év munkája és tapasztalata áll mögöttünk.

Profilunk: szép, tartós, jól funkcionáló nyílászárók

A 100%-ban MAGYAR TULAJDONÚ ABAWOOD Kft. fő profilja egyedi megjelenésű, természetes fa ablakok és ajtók gyártása.

1000 m2-es gyártói csarnokkal, a legmodernebb gyártósorral, szabványos minőségellenőrzéssel és saját beépítő/kivitelező csapattal rendelkezünk. Gyártói kapacitásunk az elmúlt évben 40%-os növekedést ért el, melyet folyamatosan tovább növelünk.

Nemcsak gyártósorunk automatizálása, hanem termékeink fejlesztése is prioritást élvez, hisz hosszútávú célunk az ügyfeleink maximális elégedettségének kivívása és a vásárlói igényeknek, valamint a „kor kihívásainak” való megfelelés.

AZ INNOVÁCIÓ EREJE ÉS A HAGYOMÁNYOK TISZTELETE

Minden termékünkre 5 év gyártói garanciát vállalunk, melyet +3 év kiterjesztett garanciával tudunk támogatni, amennyiben az ügyfél évente elvégzi a faanyagok felületápolását (, ami természetesen az ablak élettartamát és tartósságát garantálja, így közös cél is).

TAPASZTALATAINKAT ÉS SZAKMAISÁGUNKAT AJÁNLJUK ÖNNEK

Cégen belül olyan szolgáltatásokat kínálunk, mint a szakmai tanácsadás: egy ablak vagy bejárati ajtó stílusának kiválasztásakor ez nagy segítséget szokott jelenteni ügyfeleinknek. Legfőképpen a funkcionalitást, az ideális ablakfajta kiválasztását, a leggazdaságosabb megoldást vagy az üvegméret megválasztását szoktuk átbeszélni, hisz tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Önnel.

Az ablakok és ajtók professzionális beépítését ugyanolyan komolyan vesszük, mint azok gyártását. Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az a feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem az is, hogy a beépítés szakszerű módon történjen. Beépítést végző kollégáink a gyártási folyamatban is részt vesznek, ismerik a terméket, annak adottságait, garantálva annak szakszerű beépítését, így hosszútávú problémamentes működését.

Hiszünk a személyes találkozó erejében

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink 100%-ban Magyarországon készülnek.
Szakmai motiváció és becsületesség jellemzi vállalati kultúránkat.