fbpx

Nyílászáró beépítés

A nyílászárók beépítésének költségét az árajánlat tartalmazza,
így ez további extra költségeket nem jelent.

Nyílászáró beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az a feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem inkább az, hogy a beépítés szakszerű módon történjen. Tudjuk, hogy egy nyílászáró csakis akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha azt professzionálisan építik be.

Természetesen a helyszínre szállítás mellett a beépítéssel járó minden munkát és ehhez szükséges alapanyagot is mi biztosítunk. A megrendelő részéről annyit kérünk, hogy az építkezés, az ingatlan a nyílászáró beépítésre megfelelő szakaszban és állapotban legyen.

Beépítést végző kollégáink a gyártási folyamatban is részt vesznek, ismerik a terméket, annak adottságait. Ennek köszönhetően hatékonyan és hiba nélkül beépítik az adott nyílászáró típust.

MILYEN NYÍLÁSZÁRÓT ÉPÍTÜNK BE?

A TERMÉSZETES FA NYÍLÁSZÁRÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

Odafigyelő tervezéssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló fa, illetve alumínium-fa nyílászárókat gyártunk 100% magyar gyártói háttérrel.

Fa nyílászárók

Különösen nagy figyelmet fordítunk a faanyag megválasztására, az üveg, a vasalatok, valamint a felületkezelő anyag minőségére. Magas műszaki tartalom, a kiváló hő- és hangszigetelés, valamint a hosszú élettartam alapvető szempontok a gyártás során, hisz tudjuk: a nyílászáró kiválasztása egy hosszútávú befektetés.

Alu-Fa nyílászárók

Az Alu-Fa nyílászáró kívül letisztult, minimalista alumínium anyag egy egyedi megjelenéssel, míg belül a meleg, természetes faanyag elegáns és kellemes hangulattal ékesíti otthonát. A gondos gyártásnak és a precíz tervezésnek köszönhetően Alu-Fa ablakaink kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, ami garantálja a magas élettartamot. 

Kérdése lenne? Bizonytalan a döntést illetően?

Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően korrekt és szakmailag alátámasztott megoldást nyújtunk minden igényére. 

REFERENCIÁINK

Legújabb projektjeink

Tekintse meg legújabb munkáinkat, melyet maximális odafigyeléssel és megrendelőink legnagyobb megelégedésére örömmel mutatunk be.

Balatonalmádi

Balatonalmádi

Tolóajtók, valamint komplett nyílászáró gyártás és beépítés.

Balatonfüred

Balatonfüred

Új építésű ház, modern harmónikaajtók.

Dörgicse

Dörgicse

Előtéri bejárati ajtó, veranda és ablak gyártás, telepítés

Halomhegy

Halomhegy

Felújított régi stílusú ház ablakok spalettával és pinceajtó

TOVÁBBI

Szolgáltatásaink

Szakmai tanácsadás

Mire figyeljünk egy nyílászáró kiválasztásánál? Mik a legfontosabb műszaki adatok és praktikussági szempontok?

Helyszíni felmérés

Az árajánlatkérést minden esetben egy helyszíni felmérés követ, tapasztalt munkatársaink szakértő javaslatokkal látják el Önt.

Nyílászáró csere

Az Abawood teljeskörű szolgáltatást nyújt a felméréstől a beépítésig, hogy otthona energiatakarékosabb legyen.

Otthonfelújítási támogatás

A kormány által kínált Otthonfelújítási Támogatás kihagyhatatlan lehetőség számtalan családnak.

Garancia vállalásunk

Termékeinkre 5 év (+3 év kiterjesztett) garanciát vállalunk minden általunk gyártott és beépítettt ablakra.