fbpx

Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Komplex megoldások

Munkánk célja a magas minőségű, esztétikailag és funkcionálisan is kifogástalan, egyedi nyílászárók biztosítása, a vevői igények és az ingatlan adta lehetőségek maximális és szakszerű kiszolgálása.

Szakmai tanácsadás

Mire figyeljünk egy nyílászáró kiválasztásánál? Mik a legfontosabb műszaki adatok és praktikussági szempontok? Ideális üvegméret és ablaktípus? Hogyan ápoljuk már meglévő ablakainkat, hogy tartósak maradjanak? Ezekben segítünk!

Helyszíni felmérés

Az árajánlatkérést minden esetben egy helyszíni felmérés követ, tapasztalt munkatársaink már a legelső találkozáskor szakértő javaslatokkal látják el Önt, hogy az igényeinek maximálisan megfelelő ablakot vagy ajtót megtaláljuk.

Nyílászáró beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének egyik feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, a másik, hogy a beépítés szakszerű módon történjen. Beépítést végző kollégáink a gyártási folyamatban is részt vesznek, ismerik a terméket, annak adottságait.

Nyílászáró csere

A régi – energetikai szempontból elavult - ablakok cseréje idővel szükségessé válik. A döntés mellett szól többek között a modern technológiával készült új ablakok és ajtók jobb hőszigetelő képessége. Az Abawood teljeskörű szolgáltatást nyújt a felméréstől a beépítésig.

Otthonfelújítási támogatás

A kormány által kínált Otthonfelújítási Támogatás kihagyhatatlan lehetőség számtalan család számára. Segítségképpen röviden összefoglaljuk, hogy hogyan tud élni az 50%-os támogatással, amennyiben az Abawood Kft.-t választja otthona nyílászáróinak cseréjéhez.

Garancia vállalásunk és jótállás

Fejlett, új gépsorral és innovatív gyártási technológiájával rendelkezünk, alapanyagainkat gondosan választjuk ki. Mindez biztosítja fa ablakaink és ajtóink hosszú távú, megbízható működését. Termékeinkre 5 (+3) év garanciát vállalunk.

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot és lépjen kapcsolatba velünk

Szívesen állunk rendelkezésére, ha bizonytalan, ha kérdései lennének vagy ha a legjobb megoldást keresi.

ABAWOOD Faipari Kft.

REFERENCIÁINK

Legújabb projektjeink

Tekintse meg legújabb munkáinkat, melyet maximális odafigyeléssel és megrendelőink legnagyobb megelégedésére örömmel mutatunk be.

Balatonalmádi

Balatonalmádi

Tolóajtók, valamint komplett nyílászáró gyártás és beépítés.

Nagyvázsony

Nagyvázsony

Bejárat ajtó gyártási folyamatban

Veszprém

Veszprém

Teljes nyílászárócsere, bejárati ajtó és ablakok.

Balatonfüred

Balatonfüred

Új építésű ház, modern harmónikaajtók.

Helyszíni felmérés

Az árajánlatkérést minden esetben egy helyszíni felmérés követ, tapasztalt munkatársaink már a legelső találkozáskor szakértő javaslatokkal látják el Önt, hogy az igényeinek maximálisan megfelelő ablakot vagy ajtót megtaláljuk.

Nyílászáró beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének egyik feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, a másik, hogy a beépítés szakszerűen történjen. Beépítést végző kollégáink a gyártási folyamatban is részt vesznek, ismerik a terméket.

Garancia

Innovatív gyártási technológiájával rendelkezünk, alapanyagainkat gondosan választjuk ki. Mindez biztosítja fa ablakaink és ajtóink hosszú távú, megbízható működését. Termékeinkre 5 (+3) év garanciát vállalunk.

Kérdése lenne? Bizonytalan a döntést illetően?

Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően korrekt és szakmailag alátámasztott megoldást nyújtunk minden igényére. 

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET

A TERMÉSZETES FA NYÍLÁSZÁRÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

Odafigyelő tervezéssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló fa, illetve alumínium-fa nyílászárókat gyártunk 100% magyar gyártói háttérrel.

Fa nyílászárók

Különösen nagy figyelmet fordítunk a faanyag megválasztására, az üveg, a vasalatok, valamint a felületkezelő anyag minőségére. Magas műszaki tartalom, a kiváló hő- és hangszigetelés, valamint a hosszú élettartam alapvető szempontok a gyártás során, hisz tudjuk: a nyílászáró kiválasztása egy hosszútávú befektetés.

Alu-Fa nyílászárók

Az Alu-Fa nyílászáró kívül letisztult, minimalista alumínium anyag egy egyedi megjelenéssel, míg belül a meleg, természetes faanyag elegáns és kellemes hangulattal ékesíti otthonát. A gondos gyártásnak és a precíz tervezésnek köszönhetően Alu-Fa ablakaink kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, ami garantálja a magas élettartamot.