fbpx

Fa nyílászárókat szeretne? Most beválthatja 20% kedvezménykuponját!

+ 0
év tapasztalat
abawood

A természetes fa nyílászárók gyártója

Több, mint 20 év asztalosipari és építőipari tapasztalattal és gondos, precíz munkával garantáljuk azt, hogy otthona éke és értéke lesz az újonnan beépített nyílászáró.

A 100%-ban MAGYAR TULAJDONÚ ABAWOOD 1000 m2-es gyártói csarnokkal, a legmodernebb gyártósorral, szabványos minőségellenőrzéssel és saját beépítő/kivitelező csapattal a legideálisabb megoldásokat tudjuk biztosítani.

ISMERJEN MEG MINKET

BEMUTATKOZÓ FILMÜNK

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET

A TERMÉSZETES FA NYÍLÁSZÁRÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

Odafigyelő tervezéssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló fa, illetve alumínium-fa nyílászárókat gyártunk 100% magyar gyártói háttérrel.

Fa nyílászárók

Különösen nagy figyelmet fordítunk a faanyag megválasztására, az üveg, a vasalatok, valamint a felületkezelő anyag minőségére. Magas műszaki tartalom, a kiváló hő- és hangszigetelés, valamint a hosszú élettartam alapvető szempontok a gyártás során, hisz tudjuk: a nyílászáró kiválasztása egy hosszútávú befektetés.

Alu-Fa nyílászárók

Az Alu-Fa nyílászáró kívül letisztult, minimalista alumínium anyag egy egyedi megjelenéssel, míg belül a meleg, természetes faanyag elegáns és kellemes hangulattal ékesíti otthonát. A gondos gyártásnak és a precíz tervezésnek köszönhetően Alu-Fa ablakaink kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkeznek, ami garantálja a magas élettartamot. 

REFERENCIÁINK

Legújabb projektjeink

Tekintse meg legújabb munkáinkat, melyet maximális odafigyeléssel és megrendelőink legnagyobb megelégedésére örömmel mutatunk be.

Balafonfüred

Balafonfüred

Új építésű ház, modern harmónikaajtók.

Nagyvázsony

Nagyvázsony

Bejárat ajtó gyártási folyamatban

Dörgicse

Dörgicse

Előtéri bejárati ajtó, veranda és ablak gyártás, telepítés

Balatonalmádi

Balatonalmádi

Tolóajtók, valamint komplett nyílászáró gyártás és beépítés.

Ajánlatkérő űrlap

Kérjen ajánlatot 20% kedvezménnyel! Az ajánlatkérő űrlap beérkezése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet az igények és lehetőségek tekintetében.